Вижте какво ще каже Слави тази вечер! Вземете пуканките и сядайте пред телевизора!

България отблизо
В петък, точно в 19,00 часа Слави Трифонов ще каже и ще направи нещо много важно. Това заяви самият той в четвъртък. За 24 часа чухме невероятни версии, някои претоплени стари, други съвсем нови, трети от сферата на ненаучната фантастика, типичен жанр за болница „Св. Наум“ на 4-ти километър…

Интересът е голям. Партия „Има такъв народ“ не разчита на традиционна пропаганда, казва, каквото има да каже от екрана на телевизия 7/8.

 

Ето какво чухме от вчера насам:

 

– Слави Трифонов ще обяви, че се отказва от участие в изборите, защото задкулисни играчи му платили близо 100 милиона да не играе срещу ГЕРБ.

 

– Трифонов ще обяви следизборна коалиция с ГЕРБ, защото е „патерица“ на Бойко Борисов.

 

– Трифонов ще призове българите от чужбина да гласуват за партията му, защото в България няма подкрепа.

 

– Трифонов ще обяви екипа, който ще отговаря за изборите и някои от водачите на кандидат-депутатски листи, сред които имало българи от чужбина, експерти в икономическата, финансовата, образователната, енергетиката, националната сигурност и др. области.

 

– Когато напуснал бТВ група бизнесмени дали на Трифонов 50 млн лева, за да направи партия, която без да се афишира, да подкрепя Бойко Борисов и ГЕРБ.

 

– Трифонов ще обяви, че се отказва от политиката, защото Делян Пеевски му обещал 20 милиона и да върне шоуто му в бТВ, а Николаос Цитиридис щели да го разкарат.

 

– Слави се споразумял с Васил Божков да получи 20 милиона, ако се коалира с БСП и Мая Манолова.

 

– Банкерът Цветан Василев и хазартният бос Васил Божков наляли десетки милиони на Слави с условието да състави правителство и да вкара в затвора Борисов, Гешев, Пеевски и Цацаров. Цеките също.

 

– Трифонов ще обяви, че се оттегля по здравословни причини, а начело на партията ще застане хаджи Тошко Йорданов.

 

– Слави ще обяви резултатите от социологически проучвания на голяма чужда агенция, които сочат, че „Има такъв народ“ ще е първа политическа сила.

 

– Трифонов ще извади ужасни компромати за Бойко Борисов и ще го призове да се оттегли от изборната борба.

 

И т.н. и т.н. Как сте?

 

В петък станаха ясни и резултатите от проучване на социологическата агенция Маркет Линкс, свързвана от години с Румяна Бъчварова, една от най-близките на Борисов, бивш вътрешен министър, сега посланик в Израел. Споед агенцията Слави Трифонов е политическият лидер, който се ползва с най-голямо доверие сред българските граждани – 32% подкрепа. След него е премиерът Бойко Борисов с 25 на сто и Мая Манолова (ИзправиСе.БГ) – също с 25%. Недоверието към Трифонов е 42%, при Манолова – 55 на сто, а 61% от респондентите не харесват премиера.

 

Отворете си бира или нещо по-силно, сложете салатата: шоуто започва. Няма да скучаете.

 

До изявлението на Слави Трифонов остават няколко часа. Безспорно привлече вниманието.

 

Фрог нюз

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *