Вижте какво ще каже Слави тази вечер! Вземете пуканките и сядайте пред телевизора!

България отблизо
В петък, точно в 19,00 часа Слави Трифонов ще каже и ще направи нещо много важно. Това заяви самият той в четвъртък. За 24 часа чухме невероятни версии, някои претоплени стари, други съвсем нови, трети от сферата на ненаучната фантастика, типичен жанр за болница „Св. Наум“ на 4-ти километър…

Интересът е голям. Партия „Има такъв народ“ не разчита на традиционна пропаганда, казва, каквото има да каже от екрана на телевизия 7/8.

 

Ето какво чухме от вчера насам:

 

– Слави Трифонов ще обяви, че се отказва от участие в изборите, защото задкулисни играчи му платили близо 100 милиона да не играе срещу ГЕРБ.

 

– Трифонов ще обяви следизборна коалиция с ГЕРБ, защото е „патерица“ на Бойко Борисов.

 

– Трифонов ще призове българите от чужбина да гласуват за партията му, защото в България няма подкрепа.

 

– Трифонов ще обяви екипа, който ще отговаря за изборите и някои от водачите на кандидат-депутатски листи, сред които имало българи от чужбина, експерти в икономическата, финансовата, образователната, енергетиката, националната сигурност и др. области.

 

– Когато напуснал бТВ група бизнесмени дали на Трифонов 50 млн лева, за да направи партия, която без да се афишира, да подкрепя Бойко Борисов и ГЕРБ.

 

– Трифонов ще обяви, че се отказва от политиката, защото Делян Пеевски му обещал 20 милиона и да върне шоуто му в бТВ, а Николаос Цитиридис щели да го разкарат.

 

– Слави се споразумял с Васил Божков да получи 20 милиона, ако се коалира с БСП и Мая Манолова.

 

– Банкерът Цветан Василев и хазартният бос Васил Божков наляли десетки милиони на Слави с условието да състави правителство и да вкара в затвора Борисов, Гешев, Пеевски и Цацаров. Цеките също.

 

– Трифонов ще обяви, че се оттегля по здравословни причини, а начело на партията ще застане хаджи Тошко Йорданов.

 

– Слави ще обяви резултатите от социологически проучвания на голяма чужда агенция, които сочат, че „Има такъв народ“ ще е първа политическа сила.

 

– Трифонов ще извади ужасни компромати за Бойко Борисов и ще го призове да се оттегли от изборната борба.

 

И т.н. и т.н. Как сте?

 

В петък станаха ясни и резултатите от проучване на социологическата агенция Маркет Линкс, свързвана от години с Румяна Бъчварова, една от най-близките на Борисов, бивш вътрешен министър, сега посланик в Израел. Споед агенцията Слави Трифонов е политическият лидер, който се ползва с най-голямо доверие сред българските граждани – 32% подкрепа. След него е премиерът Бойко Борисов с 25 на сто и Мая Манолова (ИзправиСе.БГ) – също с 25%. Недоверието към Трифонов е 42%, при Манолова – 55 на сто, а 61% от респондентите не харесват премиера.

 

Отворете си бира или нещо по-силно, сложете салатата: шоуто започва. Няма да скучаете.

 

До изявлението на Слави Трифонов остават няколко часа. Безспорно привлече вниманието.

 

Фрог нюз

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.