Велизар Енчев с жестока атака към Борисов! Вижте какво го попита!

България отблизо
„Бойко Борисов управлява толкова дълго не само заради уж интелигенцията, която го подкрепя, а и заради това, че във вътрешен план купува изборите, а във външен план се откупува от своите ментори… Във вътрешен план нещата са обречени“. Това каза пред БНР Велизар Енчев, журналист, политик, дипломат.

Той изрази притеснението си за резултата от предстоящите парламентарни избори, „ако са редовни и ако се организират от организираната престъпна група ГЕРБ и от „опитомени патриоти“.

„Големият проблем на българския народ във външнополитически план се нарича ЕНП, която изцяло стои зад това корумпирано управление“.

Енчев е песимист за съдебната система у нас и нарече Гешев „продукт на Борисов“.

Той попита „куриера в САЩ Красимир Каракачанов“ дали ще има разполагане на американско атомно оръжие у нас и наистина ли Ф-16 като офанзивно оръжие могат да носят атомни бомби.

Енчев оприличи съвместната комисия по историческите и образователни въпроси на България и Северна Македония на комисията за промяна на българската конституция: „Методът е един и същ – печелене на време. Целите са сходни. С конституционната комисия се цели докопване до изборите през март и отново да се купят, манипулират и фалшифицират. С работата на смесената комисия се цели да се получи членство в ЕС чрез българското благоразположение, а от българска страна тази комисия е алиби за този погрешен договор, който подписахме през 2017 година… Има три официални документи на България, с които македонското лоби трябва да се съобразява – меморандум в Европейската комисия, рамкова позиция на българския парламент, документ на БАН за т.нар. „македонски въпрос“. Това е триъгълник, от който не трябва да излизаме. Излезем ли от този триъгълник, той ще се превърне в Бермудски триъгълник на българските национални интереси“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *