Вежди Рашидов поиска глоби до дупка за протестиращите

България отблизо
Хвърлят павета и яйца по паметници на културата – министърът на културата защо не ги глобява? Глоби до дупка на тези които викат „Оставка“ и им хвърчат слюнките. 30 лекари и сестри са с положителни резултати за COVID-19 в болница „Пирогов“ днес.

Това зяви пред бТВ Вежди Рашидов, бивш министър на културата и настоящият председател на комисията по култура в Народното събрание.

 

Относно писмото на творци и интелектуалци в подкрепа на протестите Рашидов заяви, че това е тяхната форма на „благодарност“ . Той  изброи какво е правил лично за някои от тези хора и за кариерата им.

 

Сашо Морфов аз го направих директор на театър. Ама си мисли, че  е на баща му и иска да командва. Направих го. Жена му взимаше най-високия хонорар.

Карабашлиев ли беше това момче – предложих го на Кристалина в Брюксел да го награди, защото се беше върнал от Щатите.

Има 2-3 девойки, дето по- им се знаят имената. Такова ли,  как й беше името?  Пеела навремето, искала да стане директор, Карталов станал.  Другия пък, отиваме в Москва, превеждаме му книга.

 

Аз му отказах трети мандат на Борисов.  Боил Банов се еманципира още първата седмица момчето и ми обърна гръб. Аз го направих министър, а премиера Борисов го назначи. Той проспива глобяването за яйцата по паметници на културата.

По 30 000 лева да ги глоби онези тримата, Сашо Диков дето им е таткото, напъни напъни и това родиха , хора без послание само плюене.

Боило Банов си живее добре в тишината, никой не му иска оставка.

 

Ремонтирах 10 театъра, 7 музея, археологията стана наниво. До ларгото докарах археологията . Папата го водят там не на магистрала. Ако дойде Туск пак на ларгото ще го заведат.

 

Явно вие не разбирате от изкуство, заяви Рашидов за килимите дарени от Цвета Караянчева на театъра в Кърджали. По думите му килимите ставата все по-хубави като остаряват.

Tagged

1 thought on “Вежди Рашидов поиска глоби до дупка за протестиращите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *