Вежди Рашидов: Бойко ще спечели четвърти път! Щастливец е, че толкова много хора го обичат!

България отблизо

ГЕРБ ще спечели изборите, независимо, че преживя големи кризи, хората виждат добре свършеното. Тази прогноза за изхода от предстоящите парламентарни избори направи шефът на културната комисия в парламента Вежди Рашидов в ефира на Канал 3. 

По думите му в мандатите на ГЕРБ са се направили много неща, а за пример даде магистрала „Тракия“. „Забравихме, че на Сливен на петолъчката 3 часа се чакаше да се стигне до Бургас“, коментира Рашидов.  По думите му Бойко Борисов е щастливец с парламентарна група като тази на ГЕРБ.

 

„Бойко е късметлия, ГЕРБ е от сплотени и работещи хора. Много не харсвам да съм депутат, защото не е моето място и въпреки всички стоя при едни хора, които работят като пчелички“, коментира депутатът.  На въпрос дали Борисов ще се откаже да бъде премиер за четвърти път той отговори, че „сигурно ще си поеме партията“.

„Политиката му е душата, той  е много отговорен човек. Бих му казал да опита още нещо, още е млад, амбициозен, можещ, с много опит, защо да не опита да стане президент. Бих поговорил с него по тази тема“, разкри Рашидов и допълни, че сериозните неща направени от Борисов ще бъдат записани в историята.  За това какви са шансовете на партията на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов Решидов отсече: „Няма шансове“. „Когато ти си бил в голямото гърне няма право да има такова поведение. Години наред беше на върха на айсберга, сега не му опитва това поведение. Цветанов като плюе не е добре, до вчера сме делили и добро и лошо“, коментира още той. За това дали би се ваксинирал срещу коронавирус Рашидов каза: „Свикнал съм на инжекции, имам добър имунитет и сигурно ще се ваксинирам, но живея с лекар и тя ще ми каже“.

Tagged

2 thoughts on “Вежди Рашидов: Бойко ще спечели четвърти път! Щастливец е, че толкова много хора го обичат!

  1. Бойко Методиев “бил” още млад? Кога този го е виждал за последен път?

    Щял да спечели за четвърти път? Да, ама този път ще забравите фалшифицирането!!!

    Много го обичали Бойко Методиев?
    Ей, хало, ти цяло лято ли си бил поркан че не си видял и чул за протестите?

  2. вежди !!!обичат го всички които са на яскла при Боко-а те не са малко.Затова и воят ще бъде голям и гласовит!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *