Британски вестник : Готвят атентат на Путин! България е замесена! Ще се изненадате как!

Свят

Готвят атентат на Путин!

Когато британските вестници я окъсат за сензации, вадят от килера нашата Ванга. И си запълват страниците.

Ето какво разтърси читателите рано рано в неделя. Вместо Брекзит, до който остават два дни – на снимка излезе Ванга. С поредните предсказания, които е направила.

„Световноизвестната пророчица Баба Ванга е предрекла десетки катаклизми, терористични атаки и хиляди човешки съдби. Тя е предсказала катастрофата с кулите близнаци в Ню Йорк, възходът на „Ислямска държава“, нахлуването на мигранти в Европа, Брекзит и цунамито в Тайланд през 2004 година. Sunday Express разкрива, че Ванга е предсказала и ужасяващи неща, които ще се случат на световните лидери през 2019 година.

Към днешна дата много специалисти и вярващи в предсказанията на Ванга смятат, че тя е видяла краят на света, възходът на Владимир Путин и мистериозна болест, която ще свали от поста американския президент Доналд Тръмп.   Доналд Тръмп ще се разболее през 2019 година  Според едно от предсказанията на Ванга, 45-тият президент на САЩ ще ще отстъпи поста си заради непозната болест.

Мистериозното заболяване ще отнеме слуха на Тръмп, като той ще чува само бучене и пищене в ушите си. Пророчицата е предрекла и мозъчна травма, причинена в следствие от това заболяване. Удивително, но няколко американски дипломати получават същите симптоми по време на посещение в Куба и Китай в началото на тази година.  Припомняме, че именно Вангелия Димитрова, както е цялото й име, предрече, че 44-тият президент на САЩ ще бъде цветнокож. Също така, едно от твърденията й сочи, че 45-тият ще бъде последният президент на Америка.

Владимир Путин ще оцелее в опит за покушение през 2019 година. Ванга е предрекла поредния опит за убийство на руския президент Владимир Путин, който ще бъде добре подготвен от негови близки кръгове.  Гледачката е казала, че в следващата година Путин ще преживее опит за покушение от хора в неговия личен екип за сигурност, а Европа ще претърпи икономически колапс. Към момента Путин е потвърдил за поне четири атаки срещу него, които са се провалили, за това в момента го пази елитен екип от най-добрите снайперисти.“ – пише   Sunday Express.
Доста зловещо четиво, но и там журналистиката си пада по сензациите.

А който не им вярва, няма как да провери…

Tagged

2 thoughts on “Британски вестник : Готвят атентат на Путин! България е замесена! Ще се изненадате как!

  1. СПОКОЙНО, ПУТИН ИМА ПОНЕ 10 ДВОЙНИКА…РУСНАЦИТЕ СА НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД НАС , В ТОВА ОТНОШЕНИЕ !

  2. СПОКОЙНО, ПУТИН ИМА ПОНЕ 10 ДВОЙНИКА…РУСНАЦИТЕ СА НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД НАС , В ТОВА ОТНОШЕНИЕ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *