Борисов: Ще съдя Бойко Рашков до дупка, защото ми плаши избирателите!

България отблизо

Мисля, че вече за всички българи стана ясно демокрацията на Радев какво е. Това заяви в Раковски лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се включи онлайн във Фейсбук. 

„Няма католици, няма православни, те репресират всичко“, каза Борисов пред стотици жители на Раковски, които го посрещнаха пред църквата „Пресвето сърце Исусово“ в града.

Борисов е в Раковски, тъй като „Икономическа полиция“ профилактира купения корпоративен вот. Лидерът на ГЕРБ пристигна в града, след като стана ясно, че че десетки служители на комуналното общинско предприятие са били привикани в „Икономическа полиция“ – Пловдив. Хората подписват протоколи, че няма да участват в купуване и продаване на гласове, както и да извършват престъпления по време на изборния процес.

По информация на Дани Каназирева имало полицейския произвол, над 40 души са били привиквани през 15 минути в полицията. На хората не са повдигани никакви обвинения, като са ги принуждавали да подписват предупредителни полицейски протоколи, точно както Бойко Рашков правел със стотици и на предходните избори, каза тя.

Борисов бил информиран за репресии над обикновени хора и дошъл на място да ги подкрепи.

Относно призованите за разпит бивш министър на МРРБ Петя Аврамова и тогавашния й заместник Николай Нанков, Борисов заяви, че ги е посъветвал да се явят в понеделник след изборите.

„Мисля, че стана ясно демокрацията на Радев какво е. Петя и Нанков ще ги викат, за да ги разпитват. Ще отидат само за да ги снимат. Аз преди 10 минути й казах да каже на тези, които искат да я разпитват, да им каже да й изпратят призовка или да отиде в понеделник. Тя сега трябва да си остави кампанията, за да прави на Радев сеир“, каза Борисов.

Много интересно дали в кметства като Плевен, Видин, където са кметове на Радев, дали от администрацията ги тормозят. Има по- притеснителни неща, но всеки ден излизат наяве, допълни Борисов.

Вчера вечерта за пореден път Радев задължи младите в България с нов дълг. Взет е още половин милиард дълг, каза той и добави: „Промяната така продължава, че от 23% дълг сега той е 30%. Докато прави тези фантасмагории, че аз имам банка, аз вече съм оформил документите и днес го давам на съд„, разкри лидерът на ГЕРБ.“

„На Калиакра току-що изплували още 2 машини. Цяла неделя стотици машини ще се въртят. Парадоксът е, че изборната администрация е 100 457 човека. Затова плащаме половин милиард за избори. Всичко това те го заменят с четири човека. Ние само коментираме машините. Аз мисля, че в света няма полицейски началник с повече операции за източване на кредитни карти от мен“, заяви Борисов./Източник Днес.дир.бг/

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *