Борисов си изпусна нервите: Гласувах по мадурски срещу деветосептемврийците! Искат да ни махнат и да не сме живи!

България отблизо

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов гласува. Преди да упражни правото си на глас той се спря пред секцията и се здрависа с част от хората от събралото се множество.

А в самата секция, Борисов претърпя и критика. Членка на комисията му се скара, че е без маска. На тази ѝ реплика той ѝ каза, че няма. А тя пак го нахока, че маските са задължителни на закрито. „Ааа не, нали не ги искаха и ги гориха по площадите”, отговори Борисов и отиде да гласува.

 

„Гласувах за единствената демократична партия, защото това, което доживя Европа да види, е избори по Венецуелски, по Мадурски. Тотален хаос в страната, а в чужбина е ужас. Идва уж специалист, дайте картичките и си прави каквото иска“, обясни Борисов.

 

 

По думите му хората с часове стоят по опашките, ЦИК спи, първото им заседание бе в 9 часа.

 

„Тяхната цел е да провалят изборите. Бойко Рашков да кърка пред президентството. Той направи параван и много чакам да видите резултатите от изборите, да видите какво е направил в циганските махали. Аз съм благодарен на Господа, че ни оставиха живи, защото те са толкова опасни, деветосептемврийци, такива хора са давали хората на прасетата“, каза още Борисов.

„Никой не им знае сценария, те и „Льо Монд“ се объркаха вече. Журналистът се сбърка, че е взел интервю

Tagged

2 thoughts on “Борисов си изпусна нервите: Гласувах по мадурски срещу деветосептемврийците! Искат да ни махнат и да не сме живи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *