Борисов се изцепи: Жал ми е за Радев. Никой не го подкрепя!

България отблизо

Бойко Борисов събра стотици симпатизанти на ГЕРБ в Плевен, където членовете ГЕРБ се заканиха да осигурят изборна победа за партията си. А той се закани на ПП и на Радев. 

Област Плевен е най-тежко пострадалият град след управлението на ПП заради спирането на строенето на жизненоважната магистрала „Хемус“, каза водещият на листата в Плевен Пламен Тачев и се обърна към лидера на ГЕРБ – Борисов: Искам да обявя, че всички плевенчани ще гласуваме да сме първа политическа сила с резултат такъв, който да ни даде самочувствието да дадем нашия дан в общата победата на обществото.

Евростат, 9-март 2023: инфлацията в България е нараснала с 4 пъти от миналата година. 4 пъти е обеднял народът, така започна речта си пред симпатизантите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Защо намалиха мандатите в Плевен?, попита Борисов. И така намалиха в цяла Северозападна България – до Добрич, защото обезлюдяват, а ги даваме на София.

„Ако магистрала „Хемус“ беше лесна за правена, Тодор Живков щеше да я направи не само до Правец. Искаме да помогнем на Северна България. Да има работа и хора. Единствено можеше да правим инхауспроекти. Затова сме правили магистралите бързо, за да изравним Южна и Северна България, заяви Борисов.

Борисов се възмути на медиите, че създават внушения, канейки министър Шишков и не задавайки никакъв журналистически въпрос за Велико Желев.

Аз няма да съм повече премиер и не ми пука какво ще кажат, но като гражданин съм възмутен на медиите, че правят реклама на министър Шишков, заяви политикът.

Призова президентът Румен Радев и финансовия министър да покаже бюджета, защото той е катастрофа.

„На вас прави ли ви впечатление как правят други кампанията. Как пълнят зали, как си правят политиките. Те знаят, че ГЕРБ побеждава ПП навсякъде“, заяви Борисов.

Относно председателят на ПП Кирил Петков Борисов коментира, че се обърквал. „Петков казва: Увеличихме пенсиите с 50%, 3 пъти. Както и да го смяташ – не става“.

 

5, 6 млрд. бълват оръжейните заводи. Ние сме и най-големия износител на ток. И всичко това е благодарение на войната в Украйна.

На Радев му е много трудно. Като отиде някъде и няма подкрепа от нито една партия в парламента, му е много трудно. Няма инструмента, партийния, а целият ангажимент е негов. Ако направи нещо за по-дълго, ПП-тата веднага скачат, коментира Борисов. 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *