Борисов: Разликата между мен и Мая Манолова е огромна! Сами ще видите в неделя! БСП са кукувици!

България отблизо

„Много е голяма разликата между мен и Мая Манолова, ще видите. Да е жива и здрава“.

Това заяви в ефира на Нова телевизия премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.  „Важно е за мен ГЕРБ да бъде първа политическа сила и е важно колегите от Патриотичния фронт също да се представят добре, за да потвърдим, че това е начина за добро управление.

В София нямаме пряк сблъсък с БСП, те са кукувици, нямат кандидат, той бяга“, заяви още министър-председателят по повод предстоящите местни избори.

„Всички държави от ЕС ще имат общ механизъм за наблюдение. Това е подарък за България, не на Бойко. Това е добър сигнал за инвеститори и за имиджа на държавата. Това не е за мен, утре ще управлява друг.  Нали сме патриоти, защо трябва да ни командват отвън. Имаме си корективи достатъчно. Да не мислите, че другите държави са по-добре от нас“, подчерта лидерът на ГЕРБ, след като стана ясно, че мониторинговият доклад за страната ни отпада.

Борисов коментира и горещата тема със завода на Volkswagen: „Това е частна компания. С тези приказки изобщо не си помагаме. Идвали са три пъти при мен, давал съм им хеликоптери да облитат терените. На място сме ходили, гледали сме и сме сложили наша оферта.  Когато имат решение ще дойдат и ще кажат. Каква е тази истерия не мога да си я представя. Само миналата седмица имаме два завода в автомобилостроенето“, заключи Бойко Борисов.

От думите му не стана ясно защо  сравнява себе си с Манолова и дали случайно не се е кандидатирал за кмет самият той. А ние да сме се объркали, че е Фандъкова?

Дали пък не знае резултата от изборите предварително и да се тупа в гърдите два дни преди хората да са тръгнали към урните?

Защо не казва нито дума за Джамбазки, когото някои социолози готвят за балотаж?

И ако БСП са кукувици, ГЕРБ какви са?

Отговора го оставяме на вас!

Tagged

2 thoughts on “Борисов: Разликата между мен и Мая Манолова е огромна! Сами ще видите в неделя! БСП са кукувици!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *