Борисов обвини президента, че се мотае и нарочно не дава мандата на Слави. Цитира и Библията

България отблизо

Като гледам как президентът Радев се мотае и не знам защо. Това заяви премиерът в оставка  Бойко Борисов по повод на все още невръчения мандат от страна на държавния глава на представители на „Има такъв народ”.

Лидерът на ГЕРБ намекна, че вече има няколко кандидата за поста на Фандъкова от ГЕРБ. Той добави, че те са все млади лица.

Симеон Колев, водещ в „БГ радио“ и общински съветник, също се включи в разговора между Борисов и различни представители на Столична община. „Вече българска работа не е синоним на нещо лошо. Та, ние имаме вече повече построени километри метро, отколкото второто започнато контнентално такова в Европа”, каза Колев.

Борисов побърза да се пошегува: „Хората сигурно са гледали филма „Баш майстора”.

Лидерът на ГЕРБ бе категоричен: „В България хората казват, че са социално слаби, но имат апартаменти на „Витошка“ за половин милион евро”.

„Отива Мая Полицайката, както й викат сега, вдига гюрултия някъде, и ходят да я отразяват. Нека пък ние ги викаме да отразяват нашите проекти”, призова Борисов.

Той посъветва членовете на Столична община да дават,  показват и разказват повече на хората. „Надграждайте всичко”, каза лидерът на ГЕРБ.

„Преди месец казах, че вече не мога да нося две дини под една мишница. Или съм премиер или съм партиен шеф. Вече ще се занимавам с партията и мога да свърша много работа”, каза той.

Борисов е категоричен, че ГЕРБ има готови кадри, които са млади, кадърни и амбициозни.

„Винаги трябва да слагаме Господа отпред, това го пише и в Библията”, подчерта той.

Tagged

2 thoughts on “Борисов обвини президента, че се мотае и нарочно не дава мандата на Слави. Цитира и Библията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *