Борисов: Няма да ида на дебат с Асен Василев! Откъде да му знам дипломата истинска ли е? Ще им пратя Томислав или Делян!

България отблизо

„Днес го гледах Радев на паради, музика свири, по мои изчисления бяха 14 минути, по 10 000 лева – 140 000 лева без ДДС.

А нашите излъчвания продължават да са платени. За какво му е тогава да прави кампания. Нека всички кандидати да получават по толкова безвъзмездно внимание. Това не е честно. Радев е бил на парад и използва парада във Военна академия, за да говори срещу мен. По каква тарифа вие ще го минете“, попита Борисов на поредната пресконференция.

При всяка ситуация тръгват да бранят Радев. Вчера Радев при 100-200 човека беше без маска. Да видим дали РЗИ ще го глоби, както глобиха мен и игумена на Рилския манастир“, Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг на партията.

„Рашков да го коментирам… Той е изпратен по друга причина, брани Радев, за да отклони общественото внимание. Ние в протести не участваме. Няма наши представители. Протестите в момента са за хляб и за работни места. Не сте засекли нито един наш разпознаваем човек на тези протести. Вече мина една седмица, ние предложихме модел, по който да се премахне това веднага за сметките за тока.

Борисов коментира и отправената покана от Асен Василев за дебат.

„С мен дебати са искали всички. И на мен знаете ли как ми се иска една контрола да направя с ПСЖ. Да се надбягвам с Мбапе-то. Той ще ме надбяга, но само фактът, че ще бягам с него, ме издига. Защо да правя дебат с тези хора. Единият е нарушил Конституцията, а другият е мошеник.

Делян Добрев е завършил „Харвард“, могат да дебатират с него цял ден. Томислав Дончев малко ще го понижа, но и него мога да изпратя да дебатират. Бил съм страшен. Като идвахте при мен в кабинета, изглеждах ли ви страшен“, обърна се Борисов към Кирил Петков и Асен Василев.

 

По думите му Радев днес не е отговорил дали ще има дебат с проф. Герджиков и Лозан Панов. „Ако Радев, началникът на Асен Василев, каже, че трябва да отговаряме публично на въпроси, заставаме“, отсече той.

Бившият премиер се обърна към Петков и Василев и каза, че е много евтина пропагандата им, като тяхната пиар компания е работила преди за него и за Вежди Рашидов. „И знам какво са им казали – да целят най-големия, за да ги забележат“, допълни лидерът на ГЕРБ.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *