Борисов: Ние печелим изборите, а някаква си госпожа иска да ни изчегърта! Кого ще чегърта, като народът ще гласува за нас?

България отблизо

Премиерът Бойко Борисов отново е на проверка с държавна кола и на държавни разноски. Този път той е в Бяла, където провери новата зала „Арена Бяла“

„Направили сме много. Това, което е важно да се каже на хората тук, че „Хемус“ се строи на пълни обороти, а скоро започва и трасиране на магистралната отсечка на пътя Велико Търново-Русе“, уточни премиерът. „В следващите години в този регион съвсем друго ще бъде положението, допълни той.

Премиерът коментира обстановката с коронавируса у нас.

Към милион и половина българи вече са с антитела или ваксинирани. Днес сутринта имах среща с доц. Ангел Кунчев и здравния министър. На база на тези резултати да започнем разхлабване на мерките.
„Вчера 31 хиляди ваксини на „Пфайзер“, днес 51 хиляди на „Модерна“ дойдоха, утре 151 хиляди на „АстраЗенека“ – минаваме над 230 хиляди само за няколко дена. И винаги благодаря на ЕК и това, кеото Урсула фон дер Лайен направи. До края на месеца ще минем 700 000 ваксинирани, убеден съм. Разчитам много на личните лекари, максимално бързо по 10-15 хиляди ваксини да се поставят. Това означава към 1,5 млн. българи да са или ваксинирани, или да имат антитела. Май-юни ще минем през пандемията“, добави той.

Борисов изброи кои места ще бъдат отворени на първо време.

Той коментира и опонентите си:

Няма социологическа агенция – червени, пембени. Дават разлики 4-5 % между ГЕРБ и останалите партии. Може ли няколко дни преди изборите да водиш, а те да кажат, че изборите са нечестни. Те го казват това, защото са бити, защото не са изпълнили нито една своя програма.

Те затова ходят по студиата и се чудят какви глупости говорят.

Госпожата, която толкова се молеше. Аз никога не записвам, но трябваше да я запиша как се моли. Щяла да изчегърта ГЕРБ. Иди изчегъртай училищата, болниците. Тяхната единствена цел е дестабилизация на държавата. „, коментира премиерът.

Ние бием и никой не може да промени това, удари се в гърдите Борисов.

Tagged

2 thoughts on “Борисов: Ние печелим изборите, а някаква си госпожа иска да ни изчегърта! Кого ще чегърта, като народът ще гласува за нас?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *