Борисов неуморен: Хвърлях пари от джпиката и строих пътища, а Радев нито една магистрала не е построил!

България отблизо

Обещахме на много инициативни комитети да им направим пътищата в Пловдивско – Бойково, Лилкво, разкошен път. Укрепват се скатове, дерета. Това каза Бойко Борисов в рамките на поредната си предизборна обиколка из Пловдивско. 

„Истината е че, хората чакат от десетилетия да имат път. Преди път нямаше изобщо. Това, което Борисов правителството, областна управа обеща, вече е факт. Пътищата са вече готови. Такова  строителство в Пловдивска област никога не е имало, каквото е имало през 2020 и 2021 година.

Завършва се пътят Асеновград – Кърджали. Завърши се Югово-Лъки. Много тежък планински участък. Отделно Асеновград-Садово. Първомай, Пазарджик, Хисаря“, каза на свой ред Дани Каназирева.

„С една дума от джипката бая са били хвърляни пари за хората от тази област“, отбеляза Борисов. 

/Ама не каза за кюлчетата“…

„Много ми е интересно, че в момента инициативни комитети за строителство няма. Понеже знаят , че няма на кой да се оплачат , а преди тука стояха на Бойково, на Лилково, на табелата.  А сега като е готово, са доволни“, каза още той.

„Тук сме направили чисто нови пътища и ще продължаваме да правим“, отсече той. „Много съм доволен от това, което се направили за хората в Родопите. Това е най-добрият начин да им покажеш, че мислиш за тях. Те в миналото нямаха пътища“, каза още шефът на ГЕРБ

 

Работи се по изгорелия манастир тук, правим и Околовръстното на града, допълни той.

А какво е построил Радев?

Нито една магистрала.

Кой тогава е по-добрият? – попита Борисов.

И не дочака отговор, за да не го освиркат пак.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *