Борисов нападна грозно Нинова. Вижте как я нарече!

България отблизо

Какво се оказа сега, че всички искаме да сме в опозиция. На мен дали някой ми е помагал, когато бе гръцката криза. Всичко беше майтапи, но ние стояхме и си свършихме работата. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на извънреден брифинг.

Добрият изход е да смирят тона, да седнат и да се разберат и да се възвърне нормалната парламентарна практика на управляващи и опозиция.

Отговорни сме и искаме хората да знаят как ще изглежда нашето правителство. Да знаете само кои са министрите, ако бяхме ние, и ще върнем мандата. При положение, че всички са заявили, че няма да го подкрепят, ще харчим както в момента Слави Трифонов, парламентарно време.

Аз съм убеден, че след тези 2-3 месеца, които ще минат до следващото съставяне на правителство, ще получат добър урок и от избирателите. Беше добре да говорят за корупция и не намериха нищо, а се оказаха те затънали с корупция“, заяви Борисов и даде за пример Асен Василев и Спецов.

След 2-3 месеца животът ще ни направи по-смирени и по-отговорни

Дайте да уважаваме избирателите, които стоят зад всяка една партия. Дайте да не настройваме българи срещу българи“, заяви Борисов.

Когато бе попитан защо е нарекъл Нинова коза, той отговори учудено:

Така ли съм казал. Но като я гледаха как бягаше от избирателите по Бузлуджа, докато ѝ викаха оставка. Казах го в положителен смисъл. Бягаше бързо, динамично, красиво, като саанска красива коза.

Готов съм да си сътруднича с всеки, който мисли доброто на България, заяви Борисов по повод това дали ще си сътрудничи със Слави Трифонов.

Борисов е слаб човек и слаб мъж, коментират в социалните мрежи.

Той се нахвърля срещу жени и ги обижда, а после твърди, че им правел комплименти. Има стотици такива примери.

Ненапразно Нинова го прикани преди година да излезе от скривалището си и да дойде при нея да се разбират като мъже.

Той, разбира се, пропусна това край ушите си и не отиде.

А сега е крайно време да поеме отговорност за безобразията си, вместо да хапе политиците!

Tagged

2 thoughts on “Борисов нападна грозно Нинова. Вижте как я нарече!

  1. много се загрижи за Българите ,чак ще се разреват по нежните на ,,Човештината “ му от рептили и толупи нолкова мили думи -това да не е Лицемерие и тактика ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *