Борисов навръх Великден: Хем се правят, че ми искат оставката, хем без мен не могат да управляват. Всички ги видяха, че са тайни агенти на Радев!

България отблизо
Забравете да преживеете най-големия християнски празник празника Рождество Христово без премиера в оставка Бойко Борисов. Забравете, че той няма да се включи на живо във Фейсбук, за да ви напомни колко незаменим управленец е и колко са калпави неговите политически противници.

След като по ранни доби пусна писмен  поздрав за Великден през Фейсбук,  Борисов  се появи на живо включване във Фейсбук от Семинарията в София.  Първо заяви че ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП по никакъв начин. „Имаме решение на конгрес на ГЕРБ да не прави коалиция с БСП, така че уважаемата колежка Нинова да не ни вкарва в риторика за коалиция, категоричен е Борисов“, рече той.

/Апропо Нинова изобщо не го е канила в никаква коалиция и каза, че връща мандата, но Светиня Му се направи на разсеян/

 

След това, въпреки смирението и добрината, към които ни призоваваше във фейсбук поста си, той нападна всички свои опоненти накуп.

 

„Вече месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, за да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радев. Хем са ни уволнили, хем казват, че Борисов продължава да управлява. Е, това вече е наглост! Те просто не знаят какво правят, допълни още премиерът в оставка“

.

Накрая се похвали, като заяви, че е много доволен от ремонтните дейности в Семинарията и изтъкна, че „само това да са направили по време на мандата, пак ще е доволен“.

Tagged

1 thought on “Борисов навръх Великден: Хем се правят, че ми искат оставката, хем без мен не могат да управляват. Всички ги видяха, че са тайни агенти на Радев!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *