Борисов: Защо да си държа пачките в чекмеджето, като касата ми е до вратата? Записите са по поръчка на хора до президента!

България отблизо

Проблемът на сегашната ситуация е, че много от извънпарламентарните партии не са успели да влязат в парламента, каза патетично  Борисов.

„Няколко нови политически проекти се заформиха, но не са в парламента. Трябва да си наберат повече последователи, които да гласуват за тях. Разбирам ги, това е в тяхна полза. Това не означава, че на всеки, който иска избори, трябва да подаваме оставка и да провеждаме избори. След няколко месеца са редовните избори, кое налага това бързане? Мен ме устройва най-много експертно правителство, защото ще се оттегля и ще работя в партията“, каза той.

„Всички, които искат да влязат в парламента, ги познавам много добре и им знам качествата. Това е правилно, ако има висока политическа култура. Светът влиза в жестока депресия. Той е там“, допълни премиерът.

„Радев вече е политически играч. Дали ще е украсен към БСП или ДПС, със сигурност не е към ГЕРБ. Това го прави субект. Човек като говори трябва много внимателно да си мисли и за себе си.

Години наред се бяха готвили, но грешката беше, че са пуснали клипа, на който се снимат спалнята и къщата в мое отсъствие.

Кой държи злато, пари и диаманти в едно чекмедже, след като касата е пред вратата?

Като ченгеджийска операция я направиха фантастична. Неслучайно само Радев я повтаря. Някой пускал записи, а неговите не ги коментира. Като говорим за едните записи, говорим и за другите. Полза има ли? Не. За мен случаят е приключен.

Към него, виждате как майсторски се нареждат други неща. Убийство на манекенка в Гърция? Лъжа. Борисов дерибействал в Ниш. Лъжа“, коментира премиерът.

„В ГЕРБ имаше хора, които искахме да отстраним, но те се отстраниха сами. Не съжаляваме и не жалим за тях. ГЕРБ е една нормална партия“, заключи той.

Tagged

3 thoughts on “Борисов: Защо да си държа пачките в чекмеджето, като касата ми е до вратата? Записите са по поръчка на хора до президента!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *