Владислав Панев от ДБ: Бойко Рашков трябва да е министър и в новото правителство! Някой трябва да държи престъпниците в шах и да ги матира

България отблизо
Бойко Рашков и Николай Денков са добър избор за министри и ще е добре да останат на постовете си. Това заяви Владислав Панев, съпредседател на ”Зелено движение” от ДБ. Борислав Сандов би бил добра кандидатура за министър на околната среда и водите, но “всичко още е на масата”, допълни той.

„Постигнахме съгласие по много важни теми за обществото. Една от точките, по които не съумяхме да се разберем е за максималния осигурителен праг, но през тази седмица очаквам да има положителен резултат. Буквално в следващата седмица очаквам и съставът на правителството, и неговата програма да бъдат в голяма степен ясни“, каза още той пред БНР.

 

„За мен дори ще е по-добре, защото ще има повече време и няма да се бърза толкова“, коментира съпредседателят на „Зелено движение“ .

„Избирателите така ни подредиха, че сме длъжни да направим компромис, всяка една от формациите, в определена посока“, посочи още той.

„Доста от нещата в програмата са написани с конкретен срок. Възможно е правителството да остане и 4 години. Данъчните промени трябва да бъдат приети през декември месец, за да може промените да влязат в сила от януари“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *