Бойко Рашков разби Борисов! Сключил е сделка за гласове дори с Църквата, играе си с вярата на хората!

България отблизо

Борисов много иска да е в парламента, но няма право да се намесва в работата на полицейските органи и да ги нарича милиционери. Прави се всичко възможно да се саботира дейността на нашите полицейски работници“, заяви Бойко Рашков в телевизионен ефир.

„Не може бившият министър-председател да нарича полицаите от МВР милиционери – точно на празника им. И тази тяхна „милиционерска работа”.

Той не знае, че през това денонощие, което изтече, са разкрили не само документи, свързани с т. нар. „златен гьол”, които бяха укрити от фискалните органи у нас“, каза вътрешният министър.

Рашков не пожела да каже дали само ГЕРБ са уличени в купуване на гласове. „Издадох тази информация за тази партия заради наглото поведение на Борисов“, каза той.

Той запита дали е станало ясно колко всъщност вярва в Бог Борисов – той просто разчита на владиците. „Той е осигурявал средства за църквите, но целта е сега той да иска от тях съдействие. Той е сключил така сделка с давност от няколко години с българската църква“, каза Рашков.

„В имущество на лица, свързани с ГЕРБ, са открити списъци с 28 000 избиратели. По първоначални данни, това са избиратели за политическа партия ГЕРБ”, заяви Рашков.

Не закъсня и отговорът на ГЕРБ. От партията на Бойко Борисов обявиха за Нова телевизия, че твърденията на силовия вицепремиер са:

„Поредната груба манипулация на предизборния щаб на Румен Радев в лицето на служебния кабинет. Време е Бойко Рашков да спре да разказва и да започне да доказва твърденията си”, заявиха от партията.

Tagged

2 thoughts on “Бойко Рашков разби Борисов! Сключил е сделка за гласове дори с Църквата, играе си с вярата на хората!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *