Бойко Ноев: Ръководството на ДАНС е пропито с руски агенти! Борисов знае, но мълчи!

България отблизо
Разследването за отравянето на Емилиян Гебрев стигна до поръчителите. Това е причината да бъде прекратено. Видя се ясно руската връзка и тогава стана много лошо. В този пакет влиза „Белене“, влиза и газовата тръба, там влиза и „Дунарит“, там влиза и случаят с Гебрев. Ръководството на ДАНС е пропито с руски агенти. Казвам го открито, защото аз чакам да ме повикат, но те няма да го направят, защото знаят, че аз знам.

Това заяви в предаването „Студио Хъ“ по телевизия 7/8 бившият министър на отбраната и бивш посланик на България в НАТО Бойко Ноев. Той коментар  причините да бъде прекратено разследването за отравянето на оръжейният търговец Емилиян Гебрев, неговият син и служител на дружеството „ЕМКО“.

 

Заради това хитрецът Борисов и неговите пажове се опитват да го смачкат. Второто нещо е, че се стигна и до хората, които помагат тук – появи се човекът от телевизия „Европа“ – инж. Добри Иванов, който лъсна също в сделката с „Дунарит“. Появи се и връзка с разследването „Осемте джуджета“ – една нотариуска.

 

Това което боде в очите в момента е как един руски гражданин – Алексей Навални, макар и десидент, макар отровен някъде в Сибир, го взима Германия, сезира световната общност и задава въпроси.

 

В България бяха отровени трима души и никой не говори за тях. Трима руски агенти на ГРУ са обвинени от българската прокуратура. Голямата разлика е в демократичния свят и България.

 

Хората се питат защо не се говори за отравянето на Емилиян Гебрев. През 2018 г., когато бе поискано да се възобнови следствието прокуратурата направи всичко възможно да прати разследването в „глуха улица“. Това че се повдигнаха обвинения срещу трима от седемте идентифицирани е защото лъснаха в чуждестранни медии.  Излязоха публикации, които взеха  и „Пулицър“ дори. Бившият главен прокурор излезе и говори за някаква рукола и други такива подобни неща, но разследването се потули.

Tagged

1 thought on “Бойко Ноев: Ръководството на ДАНС е пропито с руски агенти! Борисов знае, но мълчи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *