Бивш депутат от ГЕРБ изплака: Бойко Рашков е първобитен комунист! Ще го преодолеем!

България отблизо

Бившият депутат от ГЕРБ Христо Гаджев реагира с остри думи във фейсбук по повод  думите на Бойко Рашков, че църквата и Бойко Борисов имат договорка за изборите. Според служебния вътрешен министър назначен от Румен Радев, строежите на църкви и реставрацията на манастири е с цел свещенниците да гласуват за ГЕРБ и определи това като сделка.

Ето какво написа Гаджев:

Рашков е първобитен комунист, ама от тези злите, които взривяваха, палеха и затваряха църкви. А свещениците пращаха в лагери.

Днес заяви, че Църквата била „сключила сделка с Борисов“ – ремонт на храмове срещу гласове и митрополитите едва ли не организирали контролиран вот!?!?!

Какво следва – МВР да викне митрополити на разпит, или дори самия патриарх?

Как точно се развива тази схема в неговата глава? Свещенослужителите не са търговци в храма!

Да, постоянна политика на правителствата на ГЕРБ е била подкрепата за БПЦ и за другите вероизповедания, защото смятаме, че духовното е също толкова важно, колкото светското.

А знае ли колко църкви и манастири са построени от 1945г. до 1989г.? Отговорът е лесен – нула! За реставрация и поддръжка да не говорим.

Българската църква е на над 1000 години. Преодоляла е турското робство и комунистическата диктатура. Ще преодолее и Бойко Рашков.

Tagged

4 thoughts on “Бивш депутат от ГЕРБ изплака: Бойко Рашков е първобитен комунист! Ще го преодолеем!

    1. Е явно ти си от ония които по време на социализма си била облагодетелствана.И сега ползваш блага от комуниста мутра Бойко Борисов.Е ясно ти си на яслата на партия ГРОБ.

  1. Що така бе Миме.Нима комунистът мутра Бойко Гнойко Борисов е второбитен комунист.И защо твоят бос Бойко Борисов е станал КОМУНИСТ на ОСЕМНАДЕСЕТ ГОДИНИ.Защо.Той е още трето поколение комунист.Кат ТОЛКОЗ мрази комунистите защо не е станал медицинска сестра.
    Щеше да е перфектен обслужващ докторите.

  2. Като прочета някоя възмОтена и веднага виждам какъв е електоратът на ГЕРБ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *