Бивша шефка на ДАБЧ скандално: Имам всички доказателства за далаверите на Каракачанов!

Скандали
Разполагам с доказателства, че Каракачанов участва в схемата с паспортите за чуждите граждани.
Бях освободена в края на 2017 година. Дисциплинарно съм уволнена заради престъпление по служба, но все още не зная какво е то. Никой не ме е търсил.
Извадих си удостоверение от прокуратурата, в което пише, че няма повдигнато обвинение. Не зная за какво престъпление става дума,  каза бившият шеф на дирекция ”Българско гражданство” в МП Катя Матева по btv.

Работя в агенцията от 2005 година. На база дългия си стаж съм получавала сигнали за неправомерни практики. Гражданите на опашката си говорят на кой колко му е излязло гражданството. Изненадана съм, че тези сигнали се свързват с мен. Имам доказателства за сигналите в ДАНС. Подавала съм сигнали  и до премиера и президента, през 2016 и 2017 година.

Това не са доноси, както ги нарича г-н Каракачанов, а сигнали, подписани от самата мен.

 

Имам доказателства, че Каракачанов и ВМРО се финансират от тази дейност – поставянето на оценки за издаване на паспорт.  Каракачанов е правил изявления за оказване на натиск върху министерството да се уважават молби на хора, които са без удостоверение за български произход. Той казва, че Македония е неговата кауза. За мен България е каузата. Политиката минава през закона.

 

Изнесените неща от Каракачанов не отговорят на истината.  Натискът върху мен  е бил постоянен. Той се упражнява и  върху много хора. Аз исках да се  разкрие истината, а бях уволнена. За сметка на това другите получиха повишение.

 

ВМРО се е изявявало активно по процедурите за българско гражданство. Тезата е, че всички македонски граждани трябва да получат българско гражданство. Съгласна съм, ако това е записано в закона. Иначе е просто престъпление.

Покрай своята дейност г-н Каракачанов се издигна до пост вицепремиер.

А аз останах на улицата с клеймо предател, залепено ми от него.

Не е негова работа да ме обвинява сега, да изнася лични данни за мен и работата ми.

В България има закон за личните данни, закон за държавния служител. Иска се лично съгласие, за да се разпространяват данни и от неговото досие. Каракачанов се е сдобил  по неправомерен начин с моите данни. Няма смисъл да обяснявам на какви репресии бях подложена. След като Каракачанов стана вицепремиер, спрямо мен се предприеха брутални действия.

А аз съм готова да докажа, че той и ВМРО се издържат от парите за паспортите. И ще съдействам на всяка служба, която посмее да се залови с тази проверка, закани се Матева.

Не ме интересува какъв пост заема Каракачанов! Интересува ме спазването на закона и истината, допълни бившата шефка на агенцията.

Tagged

1 thought on “Бивша шефка на ДАБЧ скандално: Имам всички доказателства за далаверите на Каракачанов!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *