Асен Василев: Не слушайте социолозите! Ще сме първа политическа сила, а Кирил Петков ще е премиер!

България отблизо
Кирил Петков ще бъде кандидатурата на ”Продължаваме Промяната” за премиерския пост. Това заяви Асен Василев в ефира на Нова Нюз и добави, че вижда себе си като най-полезен във финансовото ведомство.

„Всички безобразни кражби, под една или друга форма, са свързани с ГЕРБ и ДПС. Не признават грешките си нито за инхаус поръчките за „Хемус“, нито за тройната цена, на която се строят язовирите, нито за административната сграда в София Тех Парк. Няма пари обаче за детска болница“, коментира той и попълни, че отворени за разговори от ПП биха могли да са с „Да България“ и ИБГНИ.

 

„ДБ също се борят срещу корупционния модел в страната. Имаме различия обаче около икономическите политики. Подкрепихме и две различни кандидат-президентски двойки. Ние се позиционираме категорично в центъра. Хората, които ни подкрепят имат по-различна визия, от тези които подкрепят „Демократична България“, каза още Василев.

„Продължаваме Промяната“ се бори за първото място на парламентарните избори, независимо какво казва социологията“, каза още Асен Василев. По думите му партията е отворена за разговори с почти всички политически формации, но корупцията е разделителната силния между „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ.

Василев намекна и че са готови да си сътрудничат с БСП.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *