Ангелов: Кой? Аз? Снимка в заведение? Ако е за 1000 лева, ще си щракнем по едно фото!

България отблизо

„Няма да седнем на една маса да водим разговори с ресторантьорския бизнес. Те се опитаха да превърнат това в една бутафория“. Така здравният министър Костадин Ангелов отговори на ресторантьорския бранш по повод провокативната обява, която плъзна в интернет. 

Припомняме, че от Сдружението на заведенията в България обявиха парична награда от 1000 лева за снимково доказателство, че здравния министър и председателят на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски са посетили заведение, нарушавайки собствената им наредба.

„По отношение на наградата, такава снимка няма, няма и как да има, защото аз си спомням последния път, когато бях на заведение и то беше месец, преди да те бъдат затворени. Художественото майсторство може да мине ненадминати граници“, заяви още здравният министър.

От своя страна председателят на НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски заяви, че този акт има две страни – дали е разрешено от морална и юридическа гледна точка.

„Нямам никакъв проблем с това нещо и такава снимка не може да има. Чудя се как не са направили вече някаква фалшива снимка. Чак ми има аз да отида да се заснема, за да взема наградата за себе си“, заяви иронично той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *