Ал. Йорданов след резолюцията на ЕП: Комунисти и скритият неродолюбец Радан Кънев залепиха огромно петно на България! Предатели!

България отблизо

Резолюцията срещу България (Инициативата „Кънев – Йончева“) е приета. Петното върху България е факт“, това написа в личния си фейсбук профил евродепутатът Александър Йорданов. 

„За инициираната от Радан Кънев – „Демократична България“ и Елена Йончева – БСП, Резолюция за Върховенството на закона в България са гласували 358 евродепутати, а против сме били 277. Други 56 евродепутати са се въздържали. Резултатът показва, че практически Европарламентът е далеч от единно становище срещу нашата страна. Разликата между гласувалите за резолюцията и тези, които са били против и въздържали се е само 25 гласа. Но е факт, че те бяха достатъчни, за да се приеме един позорен документ. Практически в парламента се реализира ляво-либерален комплот срещу нашата страна. Левите за пореден път поставиха своите партийни интереси и цели над здравия разум, професионалната обективност и морала. Резолюцията бе одобрена от социалисти, зелени, либерали и комунисти плюс нейният инициатор от ДСБ Радан Кънев.

Защото, както многократно изтъквах досега, това не е резолюция, а чисто политически пасквил – политическа атака на обединеното ляво в Европарламента (социалисти, комунисти, зелени и либерали).

 

А най-недостойното е, че тя бе инициирана от българи или според народната паговорка: търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Радан Кънев търкулна инциативата и Елена Йончева я похлупи.

Междувременно петимата депутати на БСП – Петър Витанов, Иво Христов, Цветелина Пенкова, Сергей Станишев и Елена Йончева са разпространили декларация, с която призовават всички евродепутати да подкрепят този клеветнически пасквил срещу нашата страна. Това е и обеца на ухото за десните хора у нас: социалист/комунист не се променя, дори и да влезе в Европейския парламент.

Резолюцията е необективна, провокативна, съдържа фалшиви новини и лъжи, клевети родината ни и много години напред ще бъде цитирана в други документи и резолюции на Европейския парламент и на Европейската комисия. А това е лошо.

Това е мръсно петно върху нашата държава плеснато от българите Кънев, Йончева, Станишев, Витанов, Пенкова, Христов и техните другари в средите на социалисти, зелени, комунисти и либерали.

Tagged

1 thought on “Ал. Йорданов след резолюцията на ЕП: Комунисти и скритият неродолюбец Радан Кънев залепиха огромно петно на България! Предатели!

  1. Млъкни бе, мръсен ренегат!
    Я си спомни за твоите хулигански изпълнения във ВНС, когато лежахме на жълтите павета с Георги Марков- също РЕНЕГАТ като тебе, с Едвин Сугарев и др.какво правеше тогава ти бе, долна твар?
    Сегашните протести бледнеят пред вашите престъпни деяния тогава, та партиен дом ли не палихте, та в НС ли не нахлуваха…..ПОЗОР си ти и НАГЪЛ тип, всички те НЕНАВИЖДАТ, но ти се появяваше навсякъде, с изкривено и грозно от омраза лице!
    Я се разкарай от политиката безсрамнико!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *