Алена с шокираща прогноза за изборите: Плевнелиев призна, че е бил ирландска пастирка в минал живот, Радев трябва да си каже какъв е бил!

България отблизо

Неслучайно много пъти пиша, че в България под всяка керемидка дебне ясновидка, а във всеки блок – астролог. Президентът Плевнелиев сам си разказа, че се е трудил на попрището на машинната астрология, а в минало прераждане бил пастирка, заяви ясновидката Алена.

Настоящият президент Радев доказа, че има комплекс и фиксация в числото 4, както и в двойното 13, все свързани с Борисов. Явно има нумерологични пристрастия, похвално, но когато мине на курс при мен, тогава може и да има полезни и за него астронумерологични попадения, тъй че засега пиша двойка на нумерологичните му съветници, защото в желанието си да смажат Борисов, вредят и на Радев. Числата от имена не се интересуват, въздействат на всички.

Давам примери. Изборите бяха на 4.4. Номерата на президентските укази, включително датата на издаването им са важни за композитната карта, която тълкувам. Указ 112 – възлагане мандат на ГЕРБ. Указ 121 – възлагане мандат на ИТН. В периода между 34 и 36 брой на ДВ липсват указите с номера от 114 до 120, които се появяват в брой 37.

13 април 2021 година – Президентът Радев обяви, че на 15 април свиква 45-то НС. Сгреши обаче с любимата му вибрация 13=4, защото е орисал 45-ото НС на удвоени трудности и агресивна непочтеност. Надали такива са му били намеренията, които вредят и на него, избори за президент идат.

Към настоящия момент ГЕРБ отново ще е първа политическа сила, което не им гарантира съставяне на правителство. Прекалено много грешки допусна Борисов, голяма работа, че го хвалели в Европа, след като от 10 януари 2021 г. успя да пропилее реалния си астрологичен шанс да състави правителство след 4 април.

ГЕРБ имат да изчистят много негативи при това само за два месеца, което е малко вероятно. Най-важното е да не се коалират с никого предизборно, а да го сторят следизборно, но познаваме характера на българина да прави на инат и обратното на правилното. Борисов не прави изключение и вреди и на партията си и на България. Да не говорим колко хора предаде, на които е разчитал и без чиято помощ нямаше да има дори втори мандат.

За ИТН отдавна писах, че е партия еднодневка – между предсрочни избори и мандат, но тъй като омразата и любовта не могат да бъдат астрологично изчислими, а и няма дати на регистрации за изборите, не мога да отговоря дали гласувалите за Трифонов ще осъзнаят, че бяха употребени и излъгани или още ги друса наркотикът на омразата и не са способни да разсъждават. Ако разумът надделее, ИТН може да спихне до 4-те процента, но българин и разум често са реалности без допирна точка по между си.

Президентът е все по-набиращият сила кукловод на Трифонов и други в опита му да си гарантира втория мандат.
Бих казала, че няма нужда, защото още миналата година написах, че Радев няма да има втори мандат, ако Борисов не му го подари.
Е, с безбройните си грешки Борисов вече му го опакова и панделка му върза в очакване на президентските избори.

Ако не се доверявах безпрекословно на астрологичните си изчисления, които казват, че е невъзможно, щях да си помисля, че Радев и Борисов играят в един отбор, а се карат за пред хората, кой е по – генерал.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *