Александър Симов: От цялата плетеница от лъжи в интервюто на Борисов, не разбрах какво прави и жената на Бобоков в спалнята му. Срам ме е да срещна германец…

България отблизо
Като „патология“ определи в свой пост във Фейсбук Александър Симов интервюто на премиера Борисов пред „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг“. Говорителят на депутатите-социалисти написа по повода:
“То е такъв миш-маш от дивотии, лъжи, заблуди и конспирации, че всеки автор в групата ”Измамата COVID-19” би получил инсулт от завист. Аз лично разбрах следното – Борисов вече не поглеждал жени, защото го преследвали руски шпиони, децата им и Румен Радев. Шекспирова трагедия!“.

В осмиващия премиерското интервю пост на Симов, депутатът от левицата пише още:

 

„Но, един елемент в това интервю ме озадачава като пъзел. Според психоаналитичните откровения на Борисов „красива жена много лесно може да преодолее защитата ми“. Нещо повече – той буквално си признава как давал указания да пускат красивите дами дори, когато той не бил там, а имал да „дава интервю“ (разбира се, че ще е интервю, той друго едва ли работи) и така една от тях като Мата Хари му прави постановката с кюлчетата, еврото, пистолета и крема срещу гъбички. А ПИК веднага след това пускат статия: „Това ли е Мата Хари, която подпали България с компроматите от спалнята на Борисов?“.

И в текста е посочено конкретно име – Христина Бобокова, жената на Пламен Бобоков. Нямам представа вярно ли е това или не, а и дълбоко не ме интересува. Просто ми е чудно как някой може да смята, че такава статия оневинява премиера. Това, че е има връзка със съпругата на едър бизнесмен си е направо повод за прокурорска проверка.

Красивите дами му преодолявали лесно защитата, нали така? Е, как да сме сигурни, че не са го преодолели да помага на бизнеса на съпруга, а?“  

 

С тънка ирония депутатът-журналист финализира поста си: „Както и да е – надявам се след това интервю скоро да не срещам германци. Няма да мога да ги гледам в очите, защото те вече ще знаят нашата най-срамна и мрачна тайна. А именно какъв премиер си имаме“.

Tagged

1 thought on “Александър Симов: От цялата плетеница от лъжи в интервюто на Борисов, не разбрах какво прави и жената на Бобоков в спалнята му. Срам ме е да срещна германец…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *